23 February 2009

Tag dari ervina

1) Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" at my blog.
2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4) Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.


1 ---->


2 ----> Pemberi tag ni ialah ervina aka awek razi. Dia tinggal kat Selangor dan blaja kat unisel. Aku pernah jumpa dia sekali je, masa dia dtg melawat razi kat perlis.

3 ----> 10 fakta mengenai aku:
  1. Pendiam
  2. Tak hisap rokok (dah berenti 4 tahun)
  3. Suka membaca
  4. Sokong Manchester Utd sejak dari darjah 3
  5. Tak reti berenang walaupun banyak kali pegi swimming pool.
  6. Suka beli dan baca komik walaupun ayah tak bagi.
  7. Ada lesen kereta, tapi dah 4 tahun tak drive.
  8. Suka makan satay.
  9. Loyal. Setia terhadap apa saja.
  10. Pemalu. Jarang bercakap dgn perempuan.
4 ----> aku tag mereka2 ni:
  1. mie ker
  2. mamu
  3. en. danni
  4. alan



1 comment: