23 September 2014

Tone Excel - Prepaid that pays!


Cuba korang fikirkan! Kebanyakan syarikat telekomunikasi kat Malaysia ni memang dah lama buat untung gila2. 10 tahun dahulu 1 sms harga rm0.50. Zaman skg harga sms jadi lebih murah kerana syarikat telekomunikasi bersaing sesama mereka. Itu pun mereka masih boleh lagi buat untung gila2. Jadi aku nak tanya, apa yg kita dapat sbg pengguna? Servis yg semakin teruk dan lembab? Adakah berbaloi dgn wang yg kita bayar?

Itulah sebabnya aku cadangkan korang bertukar kpd Tone Excel. Sebab korang bukan sahaja menggunakan servis, malahan berkongsi keuntungan yg diraih oleh syarikat telekomunikasi Tunetalk melalui pendapatan bulanan yg dibayar terus ke dlm akaun bank. Mari menjana pendapatan dan wang melalui henfon @ telefon bimbit! Mudah dan modal rendah!




Beginilah kira-kiranya:

Jika anda top up secara peribadi RM20 -RM59.99 dlm sebulan komisen anda ialah

Level 1 - 6%
Level 2 - 3%
Level 3 - 11%

a) Jika anda taja 10 orang di Level 1 dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat 

RM20.00 x 6% x 10 org = RM12.00

b) Sekiranya 10 org di Level 1 taja lagi 10 org maka di Level 2 ada 100 orang dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat

RM20.00 x 3% x 100 org = RM60.00

c) Sekiranya 100 org di Level 2 tadi taja 10 org maka di Level 3 ada 1000 org dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat

RM20.00 x 11% x 1000 org = RM2200.00

Maka, jumlah komisyen yg anda terima sebulan ialah

RM12.00 + RM60.00 + RM2200.00 = RM 2272.00

RM 2272.00 sebulan!!!

RM2272.00 ini jikalau downline anda guna topup RM20.00 sebulan. Kalau lebih, maka lebih la jumlah anda akan dapat!

Jika anda top up secara peribadi RM60 dan ke atas dlm sebulan komisen anda ialah

Level 1 - 10%
Level 2 - 3%
Level 3 - 13%

a) Jika anda taja 10 orang di Level 1 dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat 

RM20.00 x 10% x 10 org = RM20.00

b) Sekiranya 10 org di Level 1 taja lagi 10 org maka di Level 2 ada 100 orang dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat

RM20.00 x 3% x 100 org = RM60.00

c) Sekiranya 100 org di Level 2 tadi taja 10 org maka di Level 3 ada 1000 org dan setiap bulan mereka topup minimum RM20.00, anda akan dapat

RM20.00 x 13% x 1000 org = RM2600.00

Maka, jumlah komisyen yg anda terima sebulan ialah

RM20.00 + RM60.00 + RM2600.00 = RM 2680.00

RM 2680.00 sebulan!!!

RM2680.00 ini jikalau downline anda guna topup RM20.00 sebulan. Kalau lebih, maka lebih la jumlah anda akan dapat!

Kalau income sebanyak itu anda dapat, duduk rumah je pun takpe. Tak perlu pergi kerja ofis masuk pukul 8 pagi balik pukul 5 petang. Dengan nak harung jalan jem lagi. Lebih banyak masa dapat diperuntukkan bersama keluarga.

Bagi golongan student pula, inilah peluang anda untuk meraih pendapatan sampingan untuk menampung kos sara hidup dan kos pembelajaran anda di institut pengajian tinggi. Manakah bisnes/perniagaan yg lebih mudah dan kos murah yg boleh anda lakukan selain drpd Tone Excel? Mari menjana pendapatan dan wang melalui henfon @ telefon bimbit!

Tak perlu risau pasal coverage. Disebabkan Tone Excel menggunakan line Tunetalk dan Celcom, jadi coverage area agak luas jugak la.

Kalau nak top up, ada banyak tempat boleh beli spt di 7 eleven, pam minyak, Tesco, Mydin dsb. Nak topup kat mesin ATM pun boleh.

Anda juga  berpeluang mendapat P.A. insurans sebanyak RM100k drpd Tune insurance.

Jangan berlengah lagi! Hubungi saya utk mendapatkan starter pack berharga RM90 (dgn kredit RM30 di dalam)

Kalau nak kekalkan nombor lama pun boleh, hanya maklumkan kepada saya sebelum pendaftaran.

Jadilah pengguna yg bijak. Berbelanjalah utk sesuatu yg memberikan pulangan!!

Tonton video di bawah utk pemahaman lanjut:


For more info on purchasing the sim card or to make appointment with me:

nombor id = 490676
012-3874446 (Hazim)

SMS /call /Whatsapp

Promotional link:

Mari menjana pendapatan dan wang melalui henfon @ telefon bimbit!
My idp : 490676

No comments:

Post a Comment