18 October 2014

Download PC Games cara senang dan murah! Cheap and easy!


Kat screenshot di atas adalah senarai games yg aku simpan dlm hard disk aku buat masa ni. Sebenarnya ada banyak lagi tapi kebanyakan games lama2 aku dah burn terus dlm DVD

Kepada sesiapa yg berminat nak beli games di atas, aku jual satu game RM5.00, tak kira berapa besar pun saiznya. Kira ok la drpd beli kat kedai satu DVD RM10.00 - RM15.00. Yeah!! Download PC Games cara senang dan murah! is in town...

Kalau macam game Metal Gear Rising Revengeance tu je dah 3 disc, bermakna kena bayar antara RM30.00 - RM45.00 kalau beli kat kedai. Aku jual RM5.00 je.

Urusniaga hanya sekitar Kajang dan Bangi sahaja. Boleh jumpa kat kedai makan atau restoran makanan segera. Bawa laptop sendiri utk aku transfer games ni. Yang duduk luar kawasan, boleh juga tapi korang kena datang KL. Contact aku utk buat appoinment. Inilah dinamakan Download PC Games cara senang dan murah!

[Updated 11-5-2016]

Aku ada beberapa game lagi dalam simpanan yg masih belum dicuba :


- Saints Row Gat out of Hell (2015)
- Binary Domain (2012)
- Tales From Borderlands (2015)

Di bawah ni aku cuba bahagikan game2 yg ada mengikut genre:

Action / Adventure

Assassin Creed IV Black Flag
Assassin Creed Revelations
Remember Me
Sleeping Dogs
Mafia 2
One Piece Pirate Warrior 3 
Fable 3
Portal 2
Deadpool The Video Game 
Tomb Raider 2013 GOTYE
Batman Arkham City
Star Wars The Force Unleashed II
Dead Space
Dead Space 2 
Dead Space 3
Dead Rising 2
Lara Croft and The Guardian of Light
Prototype
Prototype 2
Dead Island Riptide
Brutal Legend
Transformers Fall of Cyberton
Deus Ex Human Revolution
Metal Gear Rising Revengeance
Saints Row Gat out of Hell 

RPG

Fallout 3 : Game of the year edition
Fallout : New Vegas
Mass Effect 3
Dragon Age 2
The Incredible Van Helsing III

Shooter

Crysis 3
Crysis 2
Far Cry 3 
Far Cry 3 Blood Dragon
Medal of Honor Airborne
Call of Duty 5 : World at War
Tom Clancy's : Rainbow Six 2
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
Left 4 Dead 2
Call of Juarez Gunslinger
James Cameron's Avatar The Game
Borderlands 2 GOTYE
Bioshock 2
PayDay The Heist
Warhammer 40k Space Marine
Front Mission Evolved
Binary Domain
Sniper Elite 3

Strategy

 Total War : Rome 2 
 Total War : Napoleon
Red Alert 3 Uprising
Sid Meier's Civilization V
Sid Meier's Civilization Beyond Earth
Sid Meier's Starships
Starcraft 2 : Wings of Liberty
Warhammer 40k Chaos Rising
Warhammer 40k Dawn of War II : Retribution
.Tom Clancy's : End War
Men of War Assault Squad 2
Age of Mythology Extended Edition Tale of the dragon

Simulator

 Spore
Tropico 5
Sim City 2013
Emergency 2013
Car Mechanic Simulator 2015

Sports

Football Manager 2016
PES 2016
Nba 2k11

Racing

Need for speed most wanted 2012
Need for speed Hot Pursuit 2010
Split Second/Velocity

Flight

Tom Clancy's : HAWX
Top Gun Hard Locked

Kepada yg berminat boleh terus whatsapp aku. Aku jarang masuk blog ni, jadi minta maaf kalau lambat bagi reply. 

Kepada sesiapa yg pernah berurus niaga dgn aku, terima kasih aku ucapkan.. 





27 comments:

  1. ada ta homefront,stronghold legend dengan counter strike global offensive?

    ReplyDelete
  2. Salam bro... ade lagi x jual?
    Klau ade nak beli ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Ada je lagi. Nak beli yg mana?

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. bro saya area bangi. boleh bagi contact number nak jumpa

    ReplyDelete
  5. Salam, ada lagi tak? berminat ni, kajang area

    ReplyDelete
  6. Sy berminat..gta 5 ade x?bole bg no contact..sy di cheras..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro ape no hp mcm mana nak contact hehehe wasap 01139985967 tq

      Delete
    2. Game latest aku takde bro. Saiz game sekarang dah makin besar dan aku pun dah lama tak main game. Contact aku 012-3874446

      Delete
  7. Bro. Football manager 2015 or 2016 ada x? Aku stay kt ampang. Boleh jumpa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Football Manager 2016 ada kalau nak. Whatsapp aku 012-3874446

      Delete
  8. Mcm mana nk contct tuan?assassin creed ada?

    ReplyDelete
  9. Aq nk bli god of war collection bleh x

    ReplyDelete
  10. salam bro , masih menjual cd game pc ag ?? klau ade , saya nk tnyar game fifa 15 adew tk ??

    ReplyDelete
  11. salam bro , masih menjual cd game pc ag ?? klau ade , saya nk tnyar game fifa 15 adew tk ??

    ReplyDelete
  12. Asalam , fifa 16 atau Fifa 15 ada?

    ReplyDelete
  13. ASSALAM BRO...GAMES TAHUN 2001 AD JUAL TAK...STUNT GP(TAMIYA)...KALAU ADA WASSP BRO 0143923654

    ReplyDelete
  14. ASSALAM BRO...GAMES TAHUN 2001 AD JUAL TAK...STUNT GP(TAMIYA)...KALAU ADA WASSP BRO 0143923654

    ReplyDelete
  15. bro mane no hp??? sy dok kajang wasap sy bro...013-3641739

    ReplyDelete
  16. Asslamualikum bro saya nk download game masalh nk bawak pc ke
    Klu bole pm saya 0193347341 whtspp

    ReplyDelete