19 November 2008

Antara high taste, low taste dsb.



Seorang lelaki itu dikatakan high taste bila inginkan perempuan yg rupa iras-iras artis, bintang filem porno, dsb.

Tetapi adakah dia dikatakan low taste bila tak memilih dan menerima perempuan dgn seadanya?

Seorang lelaki itu dikatakan high taste bila inginkan perempuan yg bertetek besar macam Pamela Anderson.

Tetapi adakah dia dikatakan low taste jika memilih perempuan yg sebaliknya?

Seorang lelaki dikatakan mempunyai taste yg pelik jika menginginkan bini orang, atau mak orang (hot mom).

Tetapi dikatakan taste anjing kalau menginginkan nenek orang.

Seorang lelaki yg menginginkan lelaki lain adalah taste songsang.

Apa pun taste korang, kalau nak buat bini, pastikan perempuan yg korang pilih itu korang suka. Kerana setiap kali korang tidur dan bangun tidur korang akan tengok muka dia. Kalau bini korang muka macam hantu tak ke seram bila nak tidur malam-malam. Kalau muka bini korang cun, bila bangun tidur barulah happy sikit rasa hati.

No comments:

Post a Comment