22 October 2008

Kepentingan seluar dalam

Masa kecik2 dulu masa belum sunat, korang pernah tak experience kulit depan kemaluan tersepit kat zip seluar? Itulah padahnya kalau malas pakai spender masa kecik2 dulu. Dah besar ni mestilah pakai seluar dalam takpun boxer sebelum pakai seluar. Tapi mesti ada yg masih malas nak pakai spender.



Orang yg malas pakai spender ni susah sikit nak cover bila stim. Sebab bila stim takde benda yg boleh menghalang kebangkitan benda yg menonjol tu. Kalau kecik takpe jugak. Ini saiz besar ubat gigi. Dah tentulah akan tersembul keluar bentuknya. Perempuan yg gila seks mesti boleh detect punya la. Korang ingat perempuan tak suka pandang benda2 camtu ke? Kalau tak, masakan wujud majalah Playgirl kan?



Tapi kemungkinan utk tersepit kat zip tu zero percent la sbb dah sunat. Sebenarnya bahaya jugak la kalau tak pakai spender ni. Mana la tau korang terlupa nak zip seluar kan? Nanti tak pasal2 orang lain boleh ternampak benda tu pulak. Satu lagi kepentingan seluar dalam ialah utk mengelakkan kantung bebola daripada layut. Aku rasa la. Takde penjelasan saintifik mengenai penyataan ini.

2 comments: