01 January 2009

Selamat Tahun Baru 2009



Selamat tahun baru kpd semua pembaca. Bermula tahun ini akan bermulalah satu episod baru dlm hidup aku. Tahun ni aku ada azam baru, tapi tak nak tulis kat blog nilah. Macam poyo je tulis azam baru kat blog sendiri. Apa maknanya ada internet tapi slow. Apa maknanya install download manager tapi semua benda kena block. Apa maknanya ada skype tapi takde pompuan nak chat dgn kita. Apa maknanya mempunyai impian jika kita tidak mencapainya. Apa maknanya ada duit jika kita tidak mahu mengeluarkannya (sedekah). Apa maknanya beragama islam jika kita tak berusaha mendekatkan diri kpd-Nnya.

3 comments:

  1. ayat lu ni azim..haha

    ape gune ade gambar bogel tapi x share?hahaa

    ReplyDelete
  2. hmmm..suka hati ente lah...~
    hepi new year to all my fren,Allah bless all of u... (",)

    ReplyDelete