25 January 2011

Dead Space



Akhirnya berjaya jugak aku habiskan game ni. Inilah game paling seram pernah aku mainkan. Bertempat di angkasa lepas, sekitar beberapa ratus tahun akan datang. Kapal angkasa perlombongan Ishimura tiba-tiba memutuskan hubungan dgn pusat kawalan. Sebuah kapal angkasa kecil berserta krew maintenance dihantar utk memeriksa. Tapi, malangnya kapal Ishimura tu sebenarnya telah dilanda wabak aneh yg menakutkan. Kini kapal angkasa itu dipenuhi oleh makhluk2 asing yg ngeri dan ganas.




Best giler game ni. Suasana seram memang real. Penuh unsur2 suspen dan menyeramkan. Sekuel game ni iaitu Dead Space 2 akan keluar di pasaran tak lama lagi. Tapi sebelum tu, korang boleh try dulu game pertama yg dikeluarkan pada tahun 2008 ni...




No comments:

Post a Comment