23 May 2011

Call of Duty : World At War



Game berlatarbelakangkan perang dunia kedua ni dikeluarkan kira-kira dua tahun lepas. Dengan bermain game ni, korang dapat merasai sendiri pengalaman peperangan antara tentera Jerman, Russia dan Jepun pada masa tersebut. Boleh tahan jugak la game ni. Aku rasa seronok je main game ni berbanding dgn Battlefield.


Senjata yg diguna pakai agak mundur, nak kena reload selalu secara kerap. Bom tangan yg dah jatuh atas tanah ambik masa yg lama sebelum meletup. Siap boleh ambil dan lontar balik bom tersebut kat musuh. Hahaha...
Grafik memang hebat la. Aku punya pc boleh lag pulak masa effect kebakaran. Cilaka betul...Aku rate game ni sbg sangat best. Korang cuba la main game ni. Memang teruja...

No comments:

Post a Comment