10 September 2011

F.E.A.R. 3


Seminggu dlm bulan Ramadhan yg lalu, aku sempat menghabiskan game F.E.A.R. 3. Boleh tahan seram jugak la game ni. Ada elemen kejutan sama macam masa aku main Dead Space dulu. Ini adalah sambungan drpd game sebelumnya iaitu Project Origin.


Dlm game ni terbahagi kpd lapan bhg yg dipanggil sbg Interval. Apb korang berjaya menghabiskan sesuatu interval, korang boleh unlock watak yg kedua iaitu Fettel dan replay semula interval tersebut.

Grafik game ni nampak macam outdated sikit, tapi still reasonable lagi la. Walaupun genre FPS, namun FEAR 3 ni agak slow pace berbanding COD dan Battlefield. Kalau laju2 tak seram la nanti kan. Secara keseluruhannya, game ni boleh dihabiskan dlm masa 8-10 jam.

No comments:

Post a Comment