05 April 2012

The Elder Scrolls V : Skyrim



Game RPG lagi. Kali ni aku main Skyrim pulak. Macam biasa la RPG, kena tingkatkan experience pastu upgrade karekter punya power, skil dan bermacam lagi. Tapi yg special dlm game ni ialah naga. Boleh lawan dgn naga, fuh, memang best!


Aku sebenarnya belum sempat nak habiskan game ni. Baru main sikit je, lagipun aku nak kena tukar grafik kad dulu baru boleh main game ni dgn lancar. Tapi berdasarkan pengalaman setakat ni, Skyrim ni memang mantap! Kadang-kadang rasa macam main Fallout pun ada. Mungkin sebab pengeluar game ni sama kot. huhuhu...

No comments:

Post a Comment