15 April 2015

#1. How to earn money without having an actual job


Sebagai pelajar atau student tentulah anda mempunyai kekangan masa utk bekerja. Jadi, bagaimanakah caranya utk anda mendapat wang tanpa perlu bekerja?

Seperti post aku bulan lepas di mana aku kongsikan tentang website 8share ni, hari ni aku screenshot dah dapat bayaran RM50.00 tu (tengok gambar kat atas). huhuhu...

Siapalah nak bagi duit free walaupun setakat RM50.00 je kan? Bolehlah guna bayar bil internet atau pun beli top up pakai duit ni. Kalau cash-out sebulan sekali, setahun je dah RM600.00. Tak banyak ke?

 Kalau nak join, dan buat duit free macam aku, sila klik sini.


No comments:

Post a Comment