05 May 2015

#2. How to earn money without having an actual job


Akhirnya aku berjaya juga menerima bayaran pertama drpd email cashpro iaitu sebanyak 10 Dollar Singapore. Aku mntak diorang send kat Paypal je kendian aku request convert ke USD jadilah baki Paypal aku USD7.72 iaitu lebih kurang RM22.00

Aku tak keluar modal pun. Cuma klik link email dan kumpul point. Memang lambat sikitla kalau nak compare dgn Google adsense dan Nuffnang tapi dpt duit free, apa masalahnya?


Kalau nak tahu apa itu email cashpro, boleh baca kat sinihttp://buatbisnes.blogspot.com/2012/02/email-cashpro-baca-iklan-wang-pun-masuk.html


Amacam? Rasa nak join? http://www.emailcashpro.com/?r=tonychopper

No comments:

Post a Comment