10 December 2010

Need For Speed Hot Pursuit



Dalam game ni korang boleh menjadi racer atau polis dan berlumba menggunakan kereta2 canggih dan eksotik seperti Bugatti Veyron, Lamborghini SuperVeloce, Pagani Zonda Cinque, Nissan GT-R SpecV, McLaren F1, Bentley Supersports dan Porsche Panamera. Dlm career mode, korang boleh main dua-dua sekali. Juga terdapat gadget dan senjata yg boleh digunakan. Jika korang menjadi polis, korang ada access kpd spikes, EMP Blast, helikopter dan road block. Jika menjadi racer, korang ada spikes, EMP Blast, turbo dan jammer.

Garaj pun macam nak tak nak ada je. Maknanya korang tak boleh upgrade kereta, tune kereta atau tukar cat macam dlm Need For Speed Shift. Tapi setiap kali korang menang race, korang akan dapat reward kereta baru yg lebih cool dan mengancam! Nak buat apa upgrade kereta kalau korang boleh pakai kereta baru? Itulah tujuan game ni direka sebegini. Utk pemain mencuba kehebatan setiap kereta. Cool gila!..





Kualiti grafik memang tak perlu dipertikaikan lagi. Kereta yg terdapat dlm game ni sangat lawa dan nampak real. Grafik suasana persekitaran juga sangat cantik terutamanya jika korang bawak kereta pada waktu malam. Bagi aku, kualiti grafik utk game ni lebih cantik berbanding Need For Speed: Shift yg dikeluarkan pada tahun lepas.

Nak try game ni? Aku dah install reloaded version. Tapi aku ada jumpa links utk rip version drpd TPTB. Rip version ni korang tak perlu install. Just extract pakai winrar pastu boleh terus main. Tapi ingat! Jgn pergi login dlm Autolog (online).


No comments:

Post a Comment