19 March 2011

Battle of Los Angeles



Masa mula2 download cerita ni, aku ingatkan ini cerita World Invasion: Battle Los Angeles yg keluar kat pawagam tu. Rupa-rupanya bukan. Buat aku konfius pasal dua2 cerita release pada masa sama. Pastu tajuk pulak lebih kurang sama je. Hadoi! Cerita sampah camni pun ada wujud lagi ke kat dunia ni?


Plot dan jalan cerita macam sampah ditambah lagi dgn Computer Generate Image (CGI) yg layak diberi gred B. Nampak sangat macam kartun hasil CGI diorang ni. Pengembangan watak pula tampak lemah. Harapkan dua org pompuan tetek besar tu je utk tarik perhatian penonton. Hahahaha... Patutlah aku rasa mengantuk sangat bila tengok cerita ni. Tak percaya cuba tengok sendiri la..

2 comments:

  1. btol ker mengantok ajim?kau kan suka tgk pompuan tetek besar.

    ReplyDelete
  2. Ngantok la pasal dia tak buka baju. Kalau buka baju, aku terus skip part tu. hehehe..

    ReplyDelete