17 May 2016

Football Manager 2016


Game ni dah release Oktober tahun lepas, tapi geng2 cra*ker baru dapat cra*k game ni awal tahun ni. Game ni tak banyak kedai jual. Kalau nak, beli yg original harga seratus lebih.

Siapa yg pernah main Football Manager ni dia tahulah macam mana best game ni. Pada edisi kali ni, aku bawa team Leicester City pula. Tahun2 sebelum ni aku pernah bawa Watford, Blackburn, Southampton. 







Siapa berminat boleh contact aku, usha kat page ini

No comments:

Post a Comment